sealing-group-header-bg2

De rigtige løsninger, som virker første gang

De rigtige løsninger, som virker første gang

By |2022-01-19T20:58:55+00:0018/08/2021|Nyheder, Omtale, PCB-forsegling, Renovering|

De rigtige løsninger, som virker første gang!

På Byggematerialer.dk kan du netop nu læse om, hvordan PCB-forsegling blev løsningen på et årelangt PCB-problem.

Artiklen beskriver, hvordan en skole i Storkøbenhavn, i mange år, har kæmpet med forhøjet indhold af PCB i indeluften. Først efter forseglingen med ProSeal PCB-forsegling er skolen kommet problemstillingen til livs.

Primærkilden blev fjernet tilbage i 2011, og der er, ud over selve forseglingen, ikke gjort andre tiltag i forbindelse med dette konkrete PCB-forseglingsprojekt. De udførte indeluftmålinger, som viser imponerende resultater og ligger væsentligt under Sundhedsstyrelsens grænseværdi, kan du læse mere om ved at klikke på billedet.

Vil du vide mere om PCB-forsegling?

Hvis du vil vide mere om PCB-forsegling, vores ydelser og produkter, og hvordan vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os på 70 27 10 02 eller info@sealinggroup.com

BLIV RINGET OP

Læs også:

PCB-forsegling på skole

23/09/2021|

PCB-sanering på skole i Storkøbenhavn viste sig at være utilstrækkelig PCB-forsegling på skolen blev en effektiv løsning på problemet I 2011 blev der udført PCB-sanering på skolen, efter en måling af PCB

Vinduesudskiftning

13/04/2021|

Vil du undgå at forurene nye vinduer med PCB fra den gamle PCB-holdige fuge ved vinduesudskiftning? Mange vinduesudskiftninger ender desværre med utilsigtede, økonomiske og menneskelige konsekvenser. Det skyldes at PCB vandrer ind i tilstødende byggematerialer, og afgasser til indeluften.