sealing-group-header-bg2

Gennemgribende renovering på Strandskolen i Greve

Gennemgribende renovering på Strandskolen i Greve

By |2022-07-04T08:59:54+00:0027/05/2022|Cases, Nyheder, PCB-forsegling, Renovering, Vinduesudskiftning|

På Strandskolen i Greve er Jakon A/S lige nu i gang med en gennemgribende renovering for Greve Kommune.. Læs om projektet her.

I forbindelse med renovering er der projekteret fjernelse af PCB-holdige fuger og efterfølgende PCB-forsegling af sekundære kilder.

Bergmann Gruppen A/S har stor erfaring i PCB-håndtering og er certificerede i udførelse af PCB-forsegling.

Der bliver udført PCB-forsegling med ProSeal PCB-forsegling i et 3-farvet system, som gør det let at dokumentere den rigtige udførelse.

“Det er let at arbejde med, og det er let at følge, hvor langt man er kommet, samtidigt er det let for tilsynet at kontrollere, at vores arbejde er udført korrekt”, udtaler Ronnie Mølager, projektleder fra Bergmann Gruppen A/S.

Projekt Strandskolen, Greve Kommune
✅ Totalrådgiver: Rambøll
✅ Hovedentreprenør: Jakon
✅ PCB-håndtering: Bergmann Gruppen A/S

Læs her, hvorfor det er vigtigt at have fokus på PCB ifm. vinduesudskiftning – eller se filmen herunder:

Vil du vide mere om PCB-forsegling?

Hvis du vil vide mere om PCB-forsegling, vores ydelser og produkter, og hvordan vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os på 70 27 10 02 eller info@sealinggroup.com

BLIV RINGET OP

Følg os på de sociale medier

Hvis du vil være på forkant med de nyeste tiltag og interessante artikler fra fagpressen vedrørende PCB-forsegling, så følg os på LinkedIn eller Facebook. Så er du med til at sprede budskabet om, hvordan det giftige stof PCB kan tilbageholdes med ProSeal PCB-forsegler.

Sealing Group linkedin-logo
Sealing Group facebook-logo

Læs også:

PCB-forsegling på skole

23/09/2021|

PCB-sanering på skole i Storkøbenhavn viste sig at være utilstrækkelig PCB-forsegling på skolen blev en effektiv løsning på problemet I 2011 blev der udført PCB-sanering på skolen, efter en måling af PCB

Vinduesudskiftning

13/04/2021|

Vil du undgå at forurene nye vinduer med PCB fra den gamle PCB-holdige fuge ved vinduesudskiftning? Mange vinduesudskiftninger ender desværre med utilsigtede, økonomiske og menneskelige konsekvenser. Det skyldes at PCB vandrer ind i tilstødende byggematerialer, og afgasser til indeluften.

Se mere