sealing-group-header-bg2

Glem ikke PCB når renoveringer fremskyndes

Glem ikke PCB når renoveringer fremskyndes

By |2022-01-19T21:16:05+00:0030/04/2020|Nyheder, Omtale, Oplysning, PCB-forsegling|

Glem ikke PCB når renoveringer fremskyndes

Glem ikke de skeletter! De gemmer sig stadig mange steder i byggematerialer og inventar.
Sådan lyder opråbet fra Claus Bøgeskov fra Sealing Group i dette debatindlæg. For mens der herhjemme er relativ stor bevidsthed om asbest og radon, skal vi fortsat ofte ind i fagkredse for at tale om PCB. Dette til trods for, at 75% af alle danske bygninger bygget eller renoveret i perioden fra 1950 til 1977 indeholder det farlige giftstof.
Budskabet er derfor til kommunerne og andre, at vi ikke må glemme PCB, når vi fremskynder vedligeholdelses- og renovationsopgaver. Vi står i en unik situation, netop nu trods Corona-krisen, for at kickstarte økonomien og sætte fælles ind for en mere grøn fremtid uden PCB i indeklimaet.
Det er nu, vi skal tage fat. Læs hele indlægget her:

Læs hele historien på Licitationen.dk

Vil du vide mere om PCB-forsegling?

Hvis du vil vide mere om PCB-forsegling, vores ydelser og produkter, og hvordan vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os på 70 27 10 02 eller info@sealinggroup.com

BLIV RINGET OP

Læs også:

PCB-forsegling på skole

23/09/2021|

PCB-sanering på skole i Storkøbenhavn viste sig at være utilstrækkelig PCB-forsegling på skolen blev en effektiv løsning på problemet I 2011 blev der udført PCB-sanering på skolen, efter en måling af PCB

Vinduesudskiftning

13/04/2021|

Vil du undgå at forurene nye vinduer med PCB fra den gamle PCB-holdige fuge ved vinduesudskiftning? Mange vinduesudskiftninger ender desværre med utilsigtede, økonomiske og menneskelige konsekvenser. Det skyldes at PCB vandrer ind i tilstødende byggematerialer, og afgasser til indeluften.

Se mere