sealing-group-header-bg2

Licitationen sætter fokus på PCB

Licitationen sætter fokus på PCB

By |2022-01-19T21:20:56+00:0010/02/2020|Nyheder, Omtale, Oplysning, PCB-forsegling|

Fokus på PCB-problematikken

Licitationen sætter fokus på den fortsatte store samfundsproblematik omkring PCB i de danske bygninger. En række rapporter har slået fast, at der findes PCB i mere end 75 pct. af bygningerne fra perioden 1950 – 1977, hvor det blev forbudt.

Vores partner Claus Bøgeskov giver her vores vurdering af, hvordan vi Sealing Group ser den udfordring, vi står overfor. Det er ikke vores mål at gøre PCB til et problem, men derimod at gøre PCB-håndtering til en simpel og effektiv maleropgave gennem dokumenteret forsegling.

Men det forudsætter, at vi bliver bedre til at italesætte PCB-udfordringen og de alternativer, der findes til eksempelvis de omkostningstunge saneringer. Bl.a. ved at starte med at stille krav om at tage prøver af indeluften på samme måde, som det er et krav, at man tager prøver af fugematerialet, når man udskifter vinduer, som er monteret i perioden 1950-1977.

Læs mere om problematikken og vores bud på, hvordan forsegling kan være et reelt alternativ for kommuner og boligforeninger her:

Der er mulighed for gratis online prøveabonnement, hvis du vil læse hele artikler.

Licitationen-fokus-paa-PCB

Følg os på de sociale medier

Hvis du vil være på forkant med de nyeste tiltag og interessante artikler fra fagpressen vedrørende PCB-forsegling, så følg os på LinkedIn eller Facebook. Så er du med til at sprede budskabet om, hvordan det giftige stof PCB kan tilbageholdes med ProSeal PCB-forsegler.

Sealing Group linkedin-logo
Sealing Group facebook-logo

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om PCB-forsegling, vores ydelser og produkter, og hvordan vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os på 70 27 10 02 eller info@sealinggroup.com

BLIV RINGET OP

Læs også:

PCB-forsegling på skole

23/09/2021|

PCB-sanering på skole i Storkøbenhavn viste sig at være utilstrækkelig PCB-forsegling på skolen blev en effektiv løsning på problemet I 2011 blev der udført PCB-sanering på skolen, efter en måling af PCB

Vinduesudskiftning

13/04/2021|

Vil du undgå at forurene nye vinduer med PCB fra den gamle PCB-holdige fuge ved vinduesudskiftning? Mange vinduesudskiftninger ender desværre med utilsigtede, økonomiske og menneskelige konsekvenser. Det skyldes at PCB vandrer ind i tilstødende byggematerialer, og afgasser til indeluften.

Se mere