sealing-group-header-bg2

Malermestre tager kampen op mod PCB!

Malermestre tager kampen op mod PCB!

By |2022-01-19T20:54:26+00:0007/10/2020|Nyheder, Omtale, PCB-forsegling|

Malermestre tager kampen op mod PCB!

Erhverv Sjælland sætter nu specifikt fokus på problematikken i regionen.

Selvom det er over 40 år siden, at det blev forbudt at anvende PCB i danske byggeprojekter, spøger den farlige miljøgift fortsat. Derfor går en række malermestre sammen med Sealing Group nu forrest mod PCB-inficerede byggematerialer for et bedre og sundere indeklima.

Samlet mener vi, at vi har en fælles forpligtelse til at bekæmpe PCB på skoler, arbejdspladser, hospitaler, offentlige og private institutioner samt i private boliger. Det gør vi bl.a. ved at gøre håndteringen af PCB til en maleropgave og til en del af den løbende vedligeholdelse rundt i hele landet.

Læs mere om den fælles kamp ved at klikke på billedet.

ER DER PCB I DIN BOLIG?

Find ud af om din bolig er i risikogruppen for at indeholde det farlige stof PCB

KLIK HER

Vil du vide mere om PCB-forsegling?

Hvis du vil vide mere om PCB-forsegling, vores ydelser og produkter, og hvordan vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os på 70 27 10 02 eller info@sealinggroup.com

BLIV RINGET OP

Læs også:

PCB-forsegling på skole

23/09/2021|

PCB-sanering på skole i Storkøbenhavn viste sig at være utilstrækkelig PCB-forsegling på skolen blev en effektiv løsning på problemet I 2011 blev der udført PCB-sanering på skolen, efter en måling af PCB

Vinduesudskiftning

13/04/2021|

Vil du undgå at forurene nye vinduer med PCB fra den gamle PCB-holdige fuge ved vinduesudskiftning? Mange vinduesudskiftninger ender desværre med utilsigtede, økonomiske og menneskelige konsekvenser. Det skyldes at PCB vandrer ind i tilstødende byggematerialer, og afgasser til indeluften.

Se mere