sealing-group-aerial-800

Sealing Group – kort fortalt

Sealing Group er specialister i PCB-forsegling. Vi har, gennem grundige tests i samarbejde med Teknologisk Institut, udviklet et produkt, som effektivt og dokumenterbart kan forsegle det giftige stof PCB.

PCB-forsegling er en miljømæssig og økonomisk fordelagtig metode til at beskytte mod det skadelige stof. Vores store erfaring sikrer dig en pålidelig samarbejdspartner, der dedikerer sig til at lette processen før, under og efter dine projekter med PCB-forsegling.

Med vores unikke PCB-forseglingsprodukt er det vores mission at sikre et sundt indeklima i offentlige og private bygninger – både i dag og i fremtiden.

Om Sealing Group

Bag Sealing Group står en gruppe anerkendte entreprenører fra den danske byggebranche, der har en gennemgribende forståelse af branchens behov og udfordringer.

Oprindeligt blev virksomheden oprettet, da stifterne bemærkede et behov i markedet for en gennemtestet og veldokumenteret forseglingsmetode af miljøgiften PCB. Efter flere års tests ved Teknologisk Institut blev PCB-forseglings-produktet til virkelighed under navnet ProSeal PCB-forsegler.

Sealing Group er sidenhen vokset med ønsket om at gøre processen med PCB-forsegling lettere, bedre og mere overskuelig – både før, under og efter projektet, så resultaterne bliver bæredygtige og økonomisk fordelagtige – hver gang!

Vores forretningskoncept

Sealing Groups forretningskoncept er grundlæggende meget simpelt: Vi letter processen mærkbart med PCB-forsegling for dig før, under og efter dine konkrete PCB-forseglingsprojekter, så du kommer sikkert i mål med en god økonomi – hver gang.

For dig betyder det konkret, at vi blandt andet kan henvise dig til kompetente licenshavere, der har erfaring i udførsel af PCB-forsegling samt professionelle, der måler indeklima og overflader. Med ProSeal PCB-forsegler tilbyder vi et gennemtestet PCB-forseglingsprodukt, der effektivt og langvarigt forsegler PCB.

Derudover tilbyder vi et udførligt kvalitetssikringssystem og sidst men ikke mindst serviceaftaler og garantier for et efterfølgende holdbart resultat.

Hos Sealing Group har vi desuden stor fokus på produktudvikling, der er baseret på grundige og vedvarende tests i samarbejde med Teknologisk Institut. Vores grundighed er din sikkerhed for gode resultater og tilfredse kunder, når du benytter ProSeal PCB-forsegler til dine forseglingsprojekter.

Sealing Group forretningsmodel - Effektiv PCB-forsegling

Vision og mission

Visionen

Vores vision er at være Nordens førende forseglingsvirksomhed, der kontinuerligt arbejder på at gøre fremtiden mere sikker og bæredygtig for alle ved at beskytte effektivt mod miljøgifte.

Missionen
Vi er en pålidelig og innovativ samarbejdspartner for maler-, renoverings- og saneringsbranchen, som dagligt arbejder for, at det er miljømæssigt og økonomisk forsvarligt at beskytte mod miljøgifte.

sealing-group-city-800

Værdierne

Vi vil opnå vores vision ved altid at agere innovativt og ansvarligt i alle aspekter af vores forretning.

Innovation
Sealing Group blev etableret på baggrund af et PCB-forseglingsprodukt, der nu revolutionerer branchen, og denne innovative tankegang har vi med os hver dag. Det betyder, at vi altid vil videreudvikle og perfektionere vores produkter og services, så det kommer både kunder, medarbejdere og omgivelser til gode.

Ansvarlighed
Vi tror på ansvarlighed som en central del af en velfungerende virksomhed. Vi har ansvar for vores medarbejdere, og vi giver dem ansvar, så de altid kan blive bedre. Vi står til ansvar overfor vores kunder og deres oplevelser med os, og vi tror på ansvarlig økonomisk vækst af virksomheden.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om Sealing Group, PCB-forsegling og hvordan vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os på 70 27 10 02 eller info@sealinggroup.com