sealing-group-header-bg2

PCB er stadig et stort tabu i kommunerne

PCB er stadig et stort tabu i kommunerne

By |2022-01-19T21:16:58+00:0003/04/2020|Nyheder, Omtale, Oplysning, PCB-forsegling|

PCB er stadig et stort tabu i kommunerne

Selvom det er 40 år siden, at det blev forbudt at anvende PCB i danske byggeprojekter, spøger en af verdens farligste miljøgifte fortsat.

Hos Sealing Group glæder vi os over, at vi oplever, at der efter år med berøringsangst i forhold til PCB er ved at brede sig en bevidsthed, om at man nu kan sikre sig mod miljøgiften med malerarbejde frem for dyre alternativer.

Derfor giver det også god mening at gøre forsegling lettere tilgængelig for malerbranchen gennem vores nye samarbejde med Jotun Danmark. Malerbranchen har nemlig en stor berøringsflade, når det gælder eksempelvis vedligeholdelse af boliger og offentlige bygninger fra PCB-perioden.

Læs mere hos Licitationen, hvor vores partner Claus Bøgeskov snakker om potentialet for PCB-forsegling rundt om i kommunerne.

Læs hele historien på Licitationen.dk

Link-Licitationen-PCB-er-stort-tabu

Vind en luftmåling

Har du mistanke om at der kan være PCB i indeluften i en bygning du ejer eller opholder dig i, så er der al mulig grund til at følge os på de sociale medier. Vi trækker nemlig lod om en luftmåling* blandt dem som vælger at følge os og/eller dele vores opslag i løbet af april måned.

Så er du samtidig på forkant med de nyeste tiltag og interessante artikler fra fagpressen vedrørende PCB-forsegling, da vi løbende lægger nyheder og spændende artikler på LinkedIn og Facebook.

*Luftmålingen foretages af vores samarbejdspartner Teknologisk Institut

Teknologisk Institut logo - Sealing Group PCB-forsegling
Sealing Group linkedin-logo
Sealing Group facebook-logo

Vil du vide mere om PCB-forsegling?

Hvis du vil vide mere om PCB-forsegling, vores ydelser og produkter, og hvordan vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os på 70 27 10 02 eller info@sealinggroup.com

BLIV RINGET OP

Læs også:

PCB-forsegling på skole

23/09/2021|

PCB-sanering på skole i Storkøbenhavn viste sig at være utilstrækkelig PCB-forsegling på skolen blev en effektiv løsning på problemet I 2011 blev der udført PCB-sanering på skolen, efter en måling af PCB

Vinduesudskiftning

13/04/2021|

Vil du undgå at forurene nye vinduer med PCB fra den gamle PCB-holdige fuge ved vinduesudskiftning? Mange vinduesudskiftninger ender desværre med utilsigtede, økonomiske og menneskelige konsekvenser. Det skyldes at PCB vandrer ind i tilstødende byggematerialer, og afgasser til indeluften.

Se mere