sealing-group-header-bg2

PCB-forsegling i institution på Fyn

PCB-forsegling i institution på Fyn

By |2022-07-04T08:59:08+00:0027/06/2022|Cases, Nyheder, PCB-forsegling, Renovering|

Malerfirma Brdr. Folkmann er specialister i PCB-forsegling og er certificerede i udførelse af ProSeal PCB-forsegling.

Her er de i gang med PCB-forsegling i en institution, hvor indeklimaet skal forbedres.

PCB-holdige fuger er blevet fjernet, og sekundære og tertiære kilder bliver forseglet.
Malerfirma Brdr. Folkmann bruger det 3-farvede system, som gør det let for den udførende at dokumentere den rigtige påføring og let for tilsynet at kontrollere.

“Vi udfører PCB-forsegling på Fyn for kommuner, boligforeninger og private” siger klaus folkmann og fortsætter, “kontakt os, så hjælper vi jer i mål i samarbejde med Sealing Group”

Læs mere om PCB-håndtering her:

Vil du vide mere om PCB-forsegling?

Hvis du vil vide mere om PCB-forsegling, vores ydelser og produkter, og hvordan vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os på 70 27 10 02 eller info@sealinggroup.com

BLIV RINGET OP

Følg os på de sociale medier

Hvis du vil være på forkant med de nyeste tiltag og interessante artikler fra fagpressen vedrørende PCB-forsegling, så følg os på LinkedIn eller Facebook. Så er du med til at sprede budskabet om, hvordan det giftige stof PCB kan tilbageholdes med ProSeal PCB-forsegler.

Sealing Group linkedin-logo
Sealing Group facebook-logo

Læs også:

PCB-forsegling på skole

23/09/2021|

PCB-sanering på skole i Storkøbenhavn viste sig at være utilstrækkelig PCB-forsegling på skolen blev en effektiv løsning på problemet I 2011 blev der udført PCB-sanering på skolen, efter en måling af PCB

Vinduesudskiftning

13/04/2021|

Vil du undgå at forurene nye vinduer med PCB fra den gamle PCB-holdige fuge ved vinduesudskiftning? Mange vinduesudskiftninger ender desværre med utilsigtede, økonomiske og menneskelige konsekvenser. Det skyldes at PCB vandrer ind i tilstødende byggematerialer, og afgasser til indeluften.

Se mere