PCB-forsegling

Hos Sealing Group er vi specialister i PCB-forsegling. Gennem grundige og fortsatte tests i samarbejde med Teknologisk Institut har vi udviklet et forseglingsprodukt, der gør det miljømæssigt og økonomisk forsvarligt at beskytte mod PCB.

Vi tror på, at der er brug for en fælles kamp mod PCB for et sundt indeklima. Derfor har vi igennem en årrække investeret massivt i test og dokumentation samt opbygget et licenshavernetværk, som er din sikkerhed for et højt kvalitetsniveau i forhold til udførsel.

Bag Sealing Group står en gruppe anerkendte entreprenører fra den danske byggebranche, der har en gennemgribende forståelse af branchens behov og udfordringer.

Læs mere om os og PCB-udfordringen her

ProSeal PCB-forsegler - Effektiv PCB-forsegling for et sundere indeklima

Følg os på de sociale medier

Hvis du vil være på forkant med de nyeste tiltag og interessante artikler fra fagpressen vedrørende PCB-forsegling, så følg os på LinkedIn eller Facebook. Så er du med til at sprede budskabet om, hvordan det giftige stof PCB kan tilbageholdes med ProSeal PCB-forsegler.

Sealing Group linkedin-logo
Sealing Group facebook-logo

Vil du vide mere om PCB-forsegling?

Hvis du vil vide mere om PCB-forsegling, vores ydelser og produkter, og hvordan vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os på 70 27 10 02 eller info@sealinggroup.com

BLIV RINGET OP