sealing-group-header-bg2

ProSeal forhandles nu hos malergrossist

ProSeal forhandles nu hos malergrossist

By |2022-01-19T21:19:36+00:0023/03/2020|Nyheder, Omtale, Oplysning, PCB-forsegling|

Partnerskab med JOTUN

I Sealing Group har vi indgået et nyt partnerskab med Jotun Danmark, der betyder, vi nu gør det mere tilgængeligt og billigere for alle i den danske malerbranche at kunne tage aktiv del i kampen mod PCB.

Med den nye aftale vil vores forseglingsprodukt ProSeal, der dokumenteret kan tilbageholde 99 procent af miljøgiften PCB, fremover kunne købes i Jotun Danmarks syv grossisthandlere rundt om i hele landet.

Det har fra dag et været vores ambition at gøre PCB-håndteringen til en simpel og effektiv opgave. Nu tager vi næste skridt i at gøre forsegling til et malerarbejde gennem dette nye partnerskab med Jotun.

Læs hele historien hos enten Bygge- og anlægsavisen eller Dagens Byggeri.

Vind en luftmåling

Har du mistanke om at der kan være PCB i indeluften i en bygning du ejer eller opholder dig i, så er der al mulig grund til at følge os på de sociale medier. Vi trækker nemlig lod om en luftmåling* blandt dem som vælger at følge os og/eller dele vores opslag i løbet af april måned.

Så er du samtidig på forkant med de nyeste tiltag og interessante artikler fra fagpressen vedrørende PCB-forsegling, da vi løbende lægger nyheder og spændende artikler på LinkedIn og Facebook.

Sealing Group linkedin-logo
Sealing Group facebook-logo

Vil du vide mere om PCB-forsegling?

Hvis du vil vide mere om PCB-forsegling, vores ydelser og produkter, og hvordan vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os på 70 27 10 02 eller info@sealinggroup.com

BLIV RINGET OP

Læs også:

PCB-forsegling på skole

23/09/2021|

PCB-sanering på skole i Storkøbenhavn viste sig at være utilstrækkelig PCB-forsegling på skolen blev en effektiv løsning på problemet I 2011 blev der udført PCB-sanering på skolen, efter en måling af PCB

Vinduesudskiftning

13/04/2021|

Vil du undgå at forurene nye vinduer med PCB fra den gamle PCB-holdige fuge ved vinduesudskiftning? Mange vinduesudskiftninger ender desværre med utilsigtede, økonomiske og menneskelige konsekvenser. Det skyldes at PCB vandrer ind i tilstødende byggematerialer, og afgasser til indeluften.

Se mere