Partnerskab med JOTUN

I Sealing Group har vi indgået et nyt partnerskab med Jotun Danmark, der betyder, vi nu gør det mere tilgængeligt og billigere for alle i den danske malerbranche at kunne tage aktiv del i kampen mod PCB.

Med den nye aftale vil vores forseglingsprodukt ProSeal, der dokumenteret kan tilbageholde 99 procent af miljøgiften PCB, fremover kunne købes i Jotun Danmarks syv grossisthandlere rundt om i hele landet.

Det har fra dag et været vores ambition at gøre PCB-håndteringen til en simpel og effektiv opgave. Nu tager vi næste skridt i at gøre forsegling til et malerarbejde gennem dette nye partnerskab med Jotun.

Læs hele historien hos enten Bygge- og anlægsavisen eller Dagens Byggeri.

Vind en luftmåling

Har du mistanke om at der kan være PCB i indeluften i en bygning du ejer eller opholder dig i, så er der al mulig grund til at følge os på de sociale medier. Vi trækker nemlig lod om en luftmåling* blandt dem som vælger at følge os og/eller dele vores opslag i løbet af april måned.

Så er du samtidig på forkant med de nyeste tiltag og interessante artikler fra fagpressen vedrørende PCB-forsegling, da vi løbende lægger nyheder og spændende artikler på LinkedIn og Facebook.

Sealing Group linkedin-logo
Sealing Group facebook-logo

Vil du vide mere om PCB-forsegling?

Hvis du vil vide mere om PCB-forsegling, vores ydelser og produkter, og hvordan vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os på 70 27 10 02 eller info@sealinggroup.com

BLIV RINGET OP