Spændende jobmulighed

Hvis du motiveres af at være med til at forbedre bygningers indeklima på bæredygtig, simpel og effektiv måde, så er denne jobmulighed måske noget for dig?

I Sealing Group er vi på en mission, og vi har travlt med at forbedre indeklimaet for bygherrer, som har udfordringer med PCB, PAH og BTEX. Vi har så travlt, at vi er på udkig efter endnu en ildsjæl til at hjælpe os med at realisere vores store ambitioner.

Kort fortalt, så hjælper vi bygherrer og rådgivere med en forseglingsløsning, som simpelt og effektivt løser deres indeklimaproblemer.

Er du ingeniør, konstruktør, biolog, indeklimaspecialist eller andet relevant, og har vores introduktion fanget din interesse, så kontakt os for at høre mere om dette spændende job. I jobbet vil du få en aktiv rolle i vores tætte samarbejde med rådgivere og bygherrer, samt være vores drivende kraft på projektrådgivning.

Skriv et par linjer, giv et kald eller send dine kontaktdata og lad os starte med en uforpligtende dialog.

Claus Bøgeskov
Adm. direktør, Bygningsingeniør, Partner
Mobil: 3137 8090

Send os en mail
Sealing Group logo lodret

Vil du vide mere om Sealing Group?

Hvis du vil vide mere om Sealing Group, vores ydelser og produkter, og hvordan vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os på 70 27 10 02 eller info@sealinggroup.com

BLIV RINGET OP